Transport pacienti international
Ambulanta privata
local, național sau internațional

Transport pacienti international cu ambulanta privata. Acoperim Bucuresti, Ilfov, Romania. 
Curse internationale cu sau fara medic

Ambulanta privata pentru asigurarea transportului asistat sau neasistat al pacientului in conditii de maxima siguranta

Profesionalism, Punctualitate
Respect pentru pacienti
Personal calificat, Devotament

transport pacienti international

Transport Pacienti international Cris-Med

Transport pacienti international – Acest pachet de servicii medicale au fost special concepute cei care doresc să fie transportați cu ambulanta privata. Persoane care au nevoie de ajutor la deplasare, persoane care necesită transport medical special, pacienți care sunt transferați între spitale, beneficiari ai căminelor de bătrâni care trebuie transferați acasă sau la un alt centru de îngrijire bătrâni.
Persoane care au nevoie de transport medical, însă nu pot apela la serviciul public de ambulanță urmare a faptului că nu prezintă un caz de urgență medicală

Ambulantele cu care ne desfasuram activitatea sunt performante si sunt conduse de ambulantieri cu experienta. Acestia au absolvit cursuri de specialitate, sunt profesionisti, punctuali si respecta pacientii pe care ii transporta.
Prin intermediul masinilor dotate la cele mai înalte standarde, echipa de la Cris-Med oferă transport ambulatoriu de calitate. Suntem aici pentru pacientii care nu se pot deplasa prin fortele proprii, cu mijloacele uzuale de deplasare

Transport pacienti international si national

Asiguram transportul pacientilor, cu ambulanta privata, atat in tara, cat si in strainatate, cu ambulante echipate conform tuturor normelor.
Pacientii sunt insotiti de ambulantier, brancardier, asistent medical si/sau medic, in functie de caz. Echipa Cris-Med este formata din ambulantieri, brancardieri, medici si asistenti medicali cu experienta.
Transportul asistat se va face în funcție de starea pacientului, iar varianta adoptată este determinata de decizia medicului coordonator.

Ambulanta privata in Bucuresti si Ilfov

Ambulanta Cris-Med asigura transportul pacientilor in conditii de siguranta si moderne pentru interventii la domiciliu, sau locuri publice. Oferim ingrijiri si tratamente la domiciliu pacientului Prelevarea de probe de laborator de la domiciliu pacientului si transportul acestora in condtii optime de catre personal specializat

De ce ambulanta Cris-Med?

Serviciile oferite de ambulanță Cris-Med acoperă toata gama de transport medical al pacientilor. Transport intre clinică si domiciliu, între spitale sau clinici, către o instituție medicală pentru analize, investigații sau consultații,. Transport către unitatea de dializă, transport către căminul sau azilul de bătrâni, transport către evenimente personale sau locuri speciale.

Transport pacienti international – Ambulantele rutiere sunt cel mai des folosite pentru a raspunde urgentelor medicale si transportul pacientilor catre si de la spital sau centre medicale private la domiciliu. In functie de motivul solicitarii, ambulantele sunt impartite in mai multe categorii, de urgenta sau consult la domiciliu si transport medical neasistat.
Ambulantele de urgenta: sunt cele care asigura acordarea de asistenta medicala de urgenta si transport catre cel mai apropriata unitate de primiri urgente.

CRIS-MED

Ambulantele de tip B (Echipaj medical de urgenta) sunt dotate cu echipamente medicale performante in monitorizarea functiilor vitale, tratamente de specialitate si personalul medical cu inalta performanta in acordarea primului ajutor medical de urgenta. Acestea pot fi formate din medic, asistent, ambulantier sau asistent si ambulantier. Acest tip de ambulanta este cel mai des folosit pentru transportul medical asistat al pacienților pe plan local, national sau international pe distante scurte, medii pentru pacientii non-critici.
Ambulantele de transport pacienti de tip A: sunt acele ambulante cu ambulantier si brancardier si sunt necesare pentru transportul pacientilor catre centrele medicale publice sau private pentru consult sau externarea pacientilor. Acestea au dotare minima si pot asigura transportul pacientilor cu afectiuni medicale cronice. Acestea nu pot asigura asistenta medicala pe timpul transportului, neavand personal medical specializat. Ambulantele de tip A pot asigura transporturi la nivel local, national si international.

transport pacienti international

TRANSPORT PACIENTI INTERNATIONAL BUCURESTI, ROMANIA, EUROPA!

Se negociaza telefonic pentru transport national sau european