Repatriere pacienti

Local, național sau internațional

Repatriere pacienti – acest pachet de servicii medicale a fost conceput special pentru cazurile urgente, care nu suporta amanare. Rutier sau aerian, Cris-med va ofera un serviciu la standarde europene, in maxima siguranta si confort.
Impreuna alegem varianta optima de transport care se preteaza cel mai bine cazului dumneavoastra. Daca situatia impune, oferim supraveghere medicala de specialitate pe toata durata transportului.

Urgentele medicale se pot intampla oriunde in lume si in orice moment – chiar si in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri. In cazul unui accident sau a unei boli grave in strainătate, tratamentul initial va fi efectuat la fata locului. Cu toate acestea, multi pacienti prefera sa continue tratamentul la domiciliu. Nivelul de ingrijire medicala aici este mai mare decat in ​​multe alte tari, iar comunicarea cu medicii si asistentele se poate face fara bariere lingvistice. In plus, relatiile apropiate cu prietenii si familia pot promova bunastarea pacientului si, prin urmare, recuperarea. Repatrierea internationala pe calea aerului este adesea necesara pentru a transporta pacientii de la locul lor de resedinta in tara de origine.

Daca un pacient necesita terapie intensiva sau doreste sa fie repatriat cat mai repede posibil, transportul cu ambulanta aeriana este adesea cea mai bună optiune. Ambulantele aeriene au echipamente medicale moderne pentru a oferi servicii rapid si usor. La bord se afla medici cu experienta, care acopera o gama larga de specialitati, care pot oferi asistenta medicala rapida atunci cand este nevoie. Ca urmare, ingrijirea optima a pacientului este asigurata permanent.

repatriere pacienti

Repatriere pacienti - Ambulanta privata

Pentru cazuri urgente ne puteți contacta:

sau prin formularul online