Recuperare

Oferim servicii complete de tratamente medicale la domiciliu pentru zona București și județul Ilfov.

Tratamentele se fac de către personal cu o pregătire de excepție, ele respectând întotdeauna prescripțiile primite de dumneavoastră de la medicul specialist. Nu facem diagnoză, ci aplicăm tratamentele care v-au fost deja recomandate, cu un înalt grad de profesionalism și dedicație.

Datorită pregătirii și experienței pe care le deținem, putem acoperi o gamă largă de tratamente medicale. Suntem în măsură să vă ajutăm începând cu îngrijirea necesară bolnavilor cronici și terminând cu măsurile impuse de contextul epidemiologic actual.

Apelând la noi, reduceți costurile și riscurile deplasării într-o unitate medicală de specialitate. Tratamentul se face în confortul propriei dumneavoastră locuințe.

TRATAMENTE MEDICALE LA DOMICILIU

Testul RT-PCT – infirmă sau confirmă infectarea cu virusul SARS-COV2. În cazul în care virusul este prezent în tractul respirator, persoana are o infecție activă, pe care o poate răspândi rapid. Testarea se realizează prin exudat nazal / faringian sau nazo-faringian.

IgM – primul tip de anticorpi produși care dispar după câteva săptămâni.
IgG – anticorpii care sunt produși la câteva zile mai târziu și care pot rămâne în corp luni – ani.

Medicație / Hidratare 500 ml

Echipa noastra se deplaseaza la domiciliul clientului pentru recoltarea de analize medicale si transporta probele biologice, in siguranta, la unul dintre laboratoarele partenere.

Asigurăm la domiciliul pacientului toate materialele necesare pentru sondajul vezical. Acestea sunt atent dezinfectante.

Acest serviciu de suprimare a firelor postoperator este prestat de către asistenții noștri cu mare finețe, numai după o examinare atentă a suturii și după ce plaga a fost dezinfectată și s-a aplicat un câmp steril.

Asistenți medicali cu experiență și echipamente profesionale.

Monitorizarea parametrilor fiziologici la domiciliu este esențiala in cazul persoanelor vârstnice, a persoanelor cu boli cronice sau a celor care se afla in tratament la domiciliu.

Asistentii nostri se vor deplasa la domiciliul dumneavoastra, pentru masurarea urmatorilor parametrii vitali: tensiune, puls, saturație, temperatura.

Oferim servicii EKG la domiciliu

Echipa noastra se deplaseaza la domiciliul dumneavoastra pentru tratamente si  recoltarea de analize medicale ( transportam probele biologice, in siguranta, la unul dintre laboratoarele partenere)