Recuperare medicala la domiciliu - Kinetoterapie

Recuperare medicala la domiciliu este destinata in special pacientilor care nu se pot deplasa. Celor care intampina dificultati de echilibru, rezistenta, durere si lipsa de mobilitate. Persoanele care se pot incadra in aceasta categorie sunt varstinici, adulti, copii, gravide.

Kinetoterapia la domiciliu este de a te ajuta sa iti recuperezi mobilitatea prin imbunatatirea functiilor neuromusculare si articulare.

Kinetoterapia reprezinta o modalitate de reabilitare a sistemului musculo-scheletic, cu alte cuvinte inseamna terapie prin miscare. Este parte a medicinii fizice si include programe de recuperare medicala. Kinetoterapia presupune miscari sistematizate ale partilor individuale ale corpului sau ale intregului corp, sub forma de exercitii. Aceste exercitii dezvolta functiile aparatului locomotor precum si organele si sistemele care sunt legate functional de locomotie. Esenta kinetoterapiei este aceea de a efectua exercitii fizice speciale de antrenament. Prezenta unui specialist care supravegheaza exercitiile este obligatorie in toate cazurile (1). In acest articol explicam care este scopul kinetoterapiei, cum functioneaza si care sunt beneficiile ei pentru pacient.

Echipa Crismed

dispune de o echipa instruita pentru recuperare medicala la domiciliu. Recuperare medicala la domiciliu este oferita in Bucuresti si Ilfov.

Recuperarea la domiciliu – kinetoterapie este indicata in urmatoarele categorii de afectiuni:

Recuperare medicala la domiciliu

afectiuni cardiovasculare

afectiuni metabolice si nutritionale

afectiuni reno-urinare

Recuperare medicala la domiciliu

afectiuni ale aparatului locomotor

afectiuni endocrinologice

afectiuni ale aparatului urogenital

Recuperare medicala la domiciliu

afectiuni respiratorii

afectiuni ale aparatului digestiv

afectiuni senzoriale