asistenta medicala evenimente

Echipaj specializat instruit pentru asistenta medicala evenimente sportive, cultural artistice

Asistenta medicala evenimente sportive sau cultural artistice la care se întrevede participarea unui numar mare de persoane, obligă organizatorii conform legii, să contracteze și să pună la dispoziție un echipaj specializat de asistență medicală. Organizarea unui astfel de eveniment sportiv poate aduce și situații imprevizibile care pot prezenta riscul de accidente în diferite situații imprevizibile. Pentru a preîntâmpina apariția unor astfel de situații care pun în pericol securitatea și sănătatea participanților este necesară prezența unui echipaj de asistență medicală la locul desfășurării eveimentului respectiv. Organizarea oricărui astfel de eveniment trebuie să aibă în vedere și siguranța participanților.

Asistenta medicala evenimente publice sau private

Organizarea unui eveniment poate aduce situații imprevizibile care pot prezenta un anumit risc de accidente sau situații medicale care nu pot fi prevăzute. Astfel, pentru a preîntâmpina apariția acestor tipuri de situații de urgență medicală care pot pune în pericol integritatea participanților în cadrul evenimentului, este necesară prezența asistenței medicale de urgență pe tot parcursul evenimentului.
Experiența acumulată în multiplele evenimente la care am fost prezenți ne-a determinat sa extindem serviciile noastre medicale de asistență medicală pentru evenimente și să putem deveni unul dintre partenerii de încredere pentru clienți noștri.
Asistența medicală colectivă: este destinată manifestărilor publice cu un număr mare de participanți și obligă organizatorii, conform legislației, să asigure asistență medicală de urgență. Aceasta este considerată una dintre cele mai importante măsuri privind siguranța participanților din cadrul evenimentului, ea fiind asigurată prin echipaje medicale de urgență (Ambulanțe de tip C sau B) și/sau puncte de prim ajutor calificat (corturi de prim ajutor), în funcție de numărul participanților se va stabili numărul echipajelor medicale necesare și modul de acordare a asistenței medicale.
Asistență medicală evenimente sportive: Asistența medicală pentru evenimentele sportive la care asigurăm asistență medicală de urgență: Meciuri de fotbal, rugby, tenis, volei, handbal, atletism, box, etc., este asigurată de către echipaje medicale de urgență cu ambulanțe de tip B1/2, conform legislației și solicitărilor venite din partea organizatorilor. Fiecare eveniment este personalizat în funcție de gradul de risc și al numărul de participanți în cadrul evenimentului sportiv. Ambulanțele de tip B1/B2 sunt echipate conform legislației (ordinul MS 1092/2006) astfel încât echipajul medical de urgență să asigure acordarea de asistență medicală calificată.
Asistenta medicala evenimente private: Asigurăm asistență medicală pentru evenimente private prin instalarea unor puncte de prim ajutor medical în interior sau exterior. Ea este asigurată cu ajutorul medicilor și/sau asistenților medicali cu o vastă experiență în acordarea de asistență medicală de urgență. Aceasta este asigurată cu ajutorul ambulanțelor de tip B1/2 sau puncte de prim ajutor calificat cu echipamente medicale de urgență.