ambulanta privata bucuresti

Asistenta medicala evenimente

Echipaj specializat instruit pentru asistenta medicala evenimente sportive, cultural artistice

Asistenta medicala evenimente sportive sau cultural artistice la care se întrevede participarea unui numar mare de persoane este obligatorie. Organizatorii trebuie sa contracteze si sa puna la dispoziție un echipaj specializat de asistenta medicala. Situatiile imprevizibile care pot aparea, riscul de accidente, sunt astfel reduse la 0. Pentru prevenirea unor astfel de situatii este necesara prezenta unui echipaj de asistenta medicala la locul desfasurarii eveimentului respectiv. Organizarea oricărui astfel de eveniment trebuie să aiba in vedere si siguranta participantilor. Ne puteti contacta pentru a va asigura ca evenimentul dumneavoastra va decurge fara probleme.

Asistenta medicala evenimente publice sau private

Organizarea unui eveniment poate aduce situații imprevizibile care pot prezenta un anumit risc de accidente sau situații medicale neprevăzute. Astfel, pentru a preîntâmpinarea situațiilor de urgență medicală este necesară prezența asistenței medicale de urgență pe tot parcursul evenimentului. Evitati astfel punerea in pericol atat a concurentilor, cat si a publicului.
De-a lungul timpului, participand la multe evenimente, am acumulat experiența. Am decis astfel sa extindem serviciile noastre medicale de asistență medicală pentru evenimente. Va punem la dispozitie atat echipaj cat si ambulanta la preturi foarte bune. Prin seriozitate am reusit devenim unul dintre partenerii de încredere pentru clienți noștri.

Ambulanta privata CRISMED

Asistenta medicala colectiva este destinata manifestarilor publice cu un număr mare de participanți. Aceste evenimente obligă organizatorii, conform legislației, să asigure asistență medicală de urgență. Aceasta este considerată una dintre cele mai importante măsuri privind siguranța participanților din cadrul evenimentului. Asistenta este asigurată prin echipaje medicale de urgență (Ambulanțe tip C/B) și/sau puncte de prim ajutor calificat. Discutam aici despre corturi de prim ajutor. In funcție de numărul participanților se va stabili numărul echipajelor medicale necesare și modul de acordare a asistenței medicale.
Asistență medicală evenimente sportive. Meciuri de fotbal, rugby, tenis, volei, handbal, atletism, box, etc. Asigurată echipaje medicale de urgență cu ambulanțe de tip B1/2, conform legislației și solicitărilor venite din partea organizatorilor. Fiecare eveniment este personalizat în funcție de gradul de risc și al numărul de participanți în cadrul evenimentului sportiv. Ambulanțele de tip B1/B2 sunt echipate conform legislației, astfel încât echipajul medical de urgență să asigure acordarea de asistență medicală calificată.
Asistenta medicala evenimente private. Asigurăm asistență medicală pentru evenimente private prin instalarea unor puncte de prim ajutor medical în interior sau exterior. Aceasta este asigurată cu ajutorul medicilor și/sau asistenților medicali cu o vastă experiență în acordarea de asistență medicală de urgență. Aceasta este asigurată cu ajutorul ambulanțelor de tip B1/2 sau puncte de prim ajutor calificat cu echipamente medicale de urgență.