Ambulanta transport pacienti privata, local, național sau internațional

Ambulanta privata pentru asigurarea transportului asistat sau neasistat al pacientului in conditii de siguranta

Transport medical al pacientilor cu ambulanta privata in Bucuresti, Ilfov, Romania si international cu sau fara medic

Profesionalism Punctuali Respect pentru pacienti Personal calificat Devotament
ambulanta privata

Transport Privat Cris-Med

Ambulanta privata – Acest pachet de servicii medicale au fost special concepute cei care doresc să fie transportați cu ambulanta privata, persoane care au nevoie de ajutor la deplasare, persoane care necesită transport medical special, pacienți care sunt transferați între spitale, beneficiari ai căminelor de bătrâni care trebuie transferați acasă sau la un alt centru de îngrijire bătrâni.
Persoane care au nevoie de transport medical, însă nu pot apela la serviciul public de ambulanță urmare a faptului că nu prezintă un caz de urgență medicală

Ambulantele cu care ne desfasuram activitatea sunt performante si sunt conduse de ambulantieri cu experienta. Acestia au absolvit cursuri de specialitate, sunt profesionisti, punctuali si respecta pacientii pe care ii transporta. Prin intermediul masinilor dotate la cele mai înalte standarde, echipa de la Cris-Med oferă transport ambulatoriu de calitate. Suntem aici pentru pacientii care nu se pot deplasa prin fortele proprii, cu mijloacele uzuale de deplasare

Ambulanta transport pacienti national si international

Asiguram transportul pacientilor, cu ambulanta privata, atat in tara, cat si in strainatate, cu ambulante echipate conform tuturor normelor.
Pacientii sunt insotiti de ambulantier, brancardier, asistent medical si/sau medic, in functie de caz. Echipa Cris-Med este formata din ambulantieri, brancardieri, medici si asistenti medicali cu experienta.
Transportul asistat se va face în funcție de starea pacientului, iar varianta adoptată este determinata de decizia medicului coordonator.

Ambulanta privata in Bucuresti si Ilfov

Ambulanta Cris-Med asigura transportul pacientilor in conditii de siguranta si moderne pentru interventii la domiciliu, la sediul firmei si locuri publice. Oferim ingrijiri si tratamente la domiciliu pacientului, prelevarea de probe de laborator de la domiciliu pacientului si transportul acestora in condtii optime si la timp de catre un personal specializat

De ce ambulanta Cris-Med?

Serviciile oferite de ambulanță Cris-Med acoperă o gamă variată de nevoi de transport medical al pacientilor: transport clinică – domiciliu, domiciliu – clinică, transfer între spitale sau clinici, transport către o instituție medicală pentru efectuarea analizelor, a investigațiilor sau a consultațiilor, transport către unitatea de dializă, transport către căminul sau azilul de bătrâni, transport către evenimente personale , lăcașuri de cult  sau locuri speciale.

Ambulanțele rutiere sunt cel mai des folosite pentru a răspunde la urgențele medicale și transportul pacienților către și de la spital sau centre medicale private la domiciliu. În funcție de motivul solicitări, ambulanțele sunt împărțite în mai multe categorii, de urgență sau consult la domiciliu și transport medical neasistat.
Ambulanțele de urgență: sunt cele care asigură acordarea de asistență medicală de urgență și transport către cel mai apropriată unitate de primiri urgență.

Ambulanțele de tip B (Echipaj medical de urgență) sunt dotate cu echipamente medicale performante în monitorizarea funcțiilor vitale, tratamente de specialitate și personalul medical cu înaltă performanță în acordarea primului ajutor medical de urgență, acestea sunt pot fii formate din medic, asistent, ambulanțier sau asistent și ambulanțier. Acest tip de ambulanță este cel mai des folosit pentru transportul medical asistat al pacienților pe plan local, național sau internațional pe distanțe scurte, medii pentru pacienții non-critici.
Ambulanțele de transport pacienți de tip A: sunt acele ambulanțe cu ambulanțier și brancardier și sunt necesare pentru transportul pacienților către centrele medicale publice sau private pentru consult sau externarea pacienților. Acestea au dotare minimă și poate asigura transportul pacienților cu afecțiuni medicale cronice, ele nu pot asigura asistență medicală pe timpul transportului, neavând personal medical specializat. Ambulanțele de tip A pot asigura transporturi la nivel local, național și internațional.

ambulanta privata

TRANSPORT IN BUCURESTI, IN TARA SI IN EUROPA!

Se negociaza telefonic pentru transport national sau european